Mehmet Edip Fatma Yüksel Kız Anadolu Lisesi

WEB https://mefyalisesi.meb.k12.tr
Adres : Ravza Cad. Yenişehir/Mardin
VİZYON : Ülkemizde bilinen ve tercih edilen; sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren; ülkemizin seçkin üniversitelerine öğrenci yerleştiren; hayatın her alanında başarılı ve verimli, özgür düşünebilen, muhakeme yeteneği gelişmiş öğrenciler yetiştiren; okul çalışanları, öğrenci, veli, çevre memnuniyeti ve mutluluğunu önceleyen bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Zihinsel, duygusal ve potansiyel yönlerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, huzur ve güven ortamı içenisinde kendini en iyi şekilde ifade edebilen; araştıran, okuyan, sorgulayan, bilgili, saygılı, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış yenilikçi öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Yabancı Dil :
Isınma : Dpğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :